Jeżyna liofilizowana owoce liofilizowane 100 g BIO
- JEŻYNA LIOFILIZOWANA, 100 g produktu
- Energia, 318 kcal
- Białko, 11 g
- Tłuszcze, 3,9 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone, < 0,1 g, <0,025 g
- 6012
- Strona główna

Szyfrowane połączenie

Szybka dostawa
Jeżyny liofilizowane, aromatyczne i smaczne, jak świeże
Jeżyny liofilizowane, to w 100% naturalne jeżyny. Nie zawierają żadnych substancji słodzących czy konserwantów. Jeżyny o naturalnym smaku i aromacie świeżych owoców. Bogate w antyoksydanty i błonnik. Jeżyny, to naturalne źródło antocyjanów oraz witaminy C i E.
Nie tylko słodka i aromatyczna przekąska
Jeżyny liofilizowane, to pyszny i aromatyczny dodatek do płatków, musli, deserów, jogurtów, galaretek owocowych czy herbaty. Jeżyny liofilizowane, to również wspaniała owocowa przekąska na cały dzień.
Nie ma nic lepszego, niż smak i aromat świeżych jeżyn jesienią czy zimą. Jeżyny liofilizowane, to wspomnienie lata, w szare i zimne dni.
Jeżyna liofilizowana nadają się do wykorzystania:
· do bezpośredniego spożycia z opakowania
· mieszanki musli i owsianki
· w mleku z ryżem i ryżu na mleku
· od kompotów po wszystkie rodzaje deserów
· ciastach, ciastkach, kisielach i galaretkach
· w napojach, herbatach
· jako sproszkowana przyprawa
· jako barwnik do potraw