W celu przygotowania grzybów suszonych należy je w pierwszej kolejności namoczyć i dokładnie umyć. Następnie moczyć w wodzie minimum 2 […]
W celu przygotowania grzybów suszonych należy je w pierwszej kolejności namoczyć i dokładnie umyć. Następnie moczyć w wodzie minimum 2 […]
Kotlety z grzybów suszonych składniki: 100g grzybów suszonych całych kapeluszy/ 3 jajka/ 2 łyżki mąki/ sól/ kilka łyżek oleju Grzyby […]
Polskie lasy obdarzyły nas różnymi odmianami grzybów. Nie bez powodu grzyby oraz pozyskiwane z nich grzyby suszone zostały zauważone i […]
Tagiatelle z suszonymi grzybami, białym winem i serkiem mascarpone: 500g makaronu jajecznego tagliatelle/ 80 g suszonych grzybów/ 150ml białego wytrawnego […]
Suszone grzyby nasz narodowy produkt, w polskiej kuchni są obowiązkowym składnikiem zarówno wigilijnych potraw, jak również tych spożywanych na co […]
Zachowaj aromat grzybów suszonych na dłużej!!! Grzyby suszone nadają naszym daniom wyrazisty i aromatyczny smak. Żeby aromat i smak zakupionych […]
Podgrzybek Brunatny Suszony Ze względu na fakt że podgrzybki suszone są niezwykle aromatyczne w rezultacie są najbardziej popularny grzybem suszonym […]
Suszone grzyby w bigosie: Bigos, nazywany również "gulaszem myśliwskim", to tradycyjne polskie danie, które od wieków zajmuje wyjątkowe miejsce w […]