Astia Logo

Blog

Jak przygotować grzyby suszone do dalszej obróbki

W celu przygotowania grzybów suszonych należy je w pierwszej kolejności namoczyć i dokładnie umyć. Następnie moczyć w wodzie minimum 2 […]

CZYTAJ WIĘCEJ >>>
Najlepsze wigilijne kotlety z grzybami suszonymi

Kotlety z  grzybów suszonych składniki: 100g grzybów suszonych całych kapeluszy/ 3 jajka/ 2 łyżki mąki/ sól/ kilka łyżek oleju Grzyby […]

CZYTAJ WIĘCEJ >>>
Grzyby suszone które musisz mieć w swojej kuchni

Polskie lasy obdarzyły nas różnymi odmianami grzybów. Nie bez powodu grzyby oraz pozyskiwane z nich grzyby suszone zostały zauważone i […]

CZYTAJ WIĘCEJ >>>
Jak przygotować Tagliatelle z suszonymi grzybami?

Tagiatelle z suszonymi grzybami, białym winem i serkiem mascarpone: 500g makaronu jajecznego tagliatelle/ 80 g suszonych grzybów/ 150ml białego wytrawnego […]

CZYTAJ WIĘCEJ >>>
Grzyby suszone - czy na pewno wszystko o nich wiesz? Sklep internetowy Astia

Suszone grzyby nasz narodowy produkt, w polskiej kuchni są obowiązkowym składnikiem zarówno wigilijnych potraw, jak również tych spożywanych na co […]

CZYTAJ WIĘCEJ >>>
Jak przechowywać suszone grzyby

Zachowaj aromat grzybów suszonych na dłużej!!! Grzyby suszone nadają naszym daniom wyrazisty i aromatyczny smak. Żeby aromat i smak zakupionych […]

CZYTAJ WIĘCEJ >>>
Oferta naszego sklepu - zapoznaj się i skontaktuj

Podgrzybek Brunatny Suszony Ze względu na fakt że podgrzybki suszone są niezwykle aromatyczne w rezultacie są najbardziej popularny grzybem suszonym […]

CZYTAJ WIĘCEJ >>>
Jak przygotować suszone grzyby do bigosu z kiszonej kapusty

Suszone grzyby w bigosie: Bigos, nazywany również "gulaszem myśliwskim", to tradycyjne polskie danie, które od wieków zajmuje wyjątkowe miejsce w […]

CZYTAJ WIĘCEJ >>>